Beograd, Najave, Stara Pesma, vesti

Ponedeljak je rezervisan za slavlje - tačnije za 3. rođendan kafane Stara Pesma! 

Iz kafane Stara Pesma poručuju da im je zadovoljstvo da svoju svoju sreću podele sa onima koje vole pa vas samim tim pozivaju da budete njihovi gosti u ponedeljak, 7. decembra, kada će zvanično proslaviti 3. rođendan. Proslava počinje u ponedeljak, a trajaće cele nedelje!

3-rodjendan06Takođe vas očekuje veliki broj zvezda sa naše muzičke scene, koji će svojom muzikom upotpuniti vaš provod, kao i mnoštvo gostiju iz javnog života, koji se inače rado provode u kafani Stara Pesma. A rođendan ne bi bio rođendan, bez torte, balona, poklona za goste i još mnogo divnih iznenađenja. Rezervišite vaše mesto i vidimo se!

pesmaa

Fotografisano u Kafani Stara Pesma

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

masapesma

Fotografisano u Kafani Stara Pesma

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com