Nova godina, Stara Pesma, vesti

Približava se čuveno odbrojavanje u ponoć, a vi još niste pronašli mesto po vašoj meri za novogodišnju noć. Bez brige, beogradnocu je uz vas, a mi ćemo vam samo reći - kafana Stara Pesma.

Sa njom nema greške, jer vas u Staroj Pesmi očekuje doček Nove godine za pamćenje! Doček Nove godine 2015 u kafani Stara Pesma definitivno će zauzeti prvo mesto na vašoj listi, upravo zbog sjajne muzike koja je, moramo priznati, najbitniji faktor na svakom slavlju!

stara-pesma1

Za balkansku atmosferu u ovoj noći i na ovom mestu, biće zaduženi upravo spektakularni - Balkan Expres Bend. Ovaj bend je nastao 1997. godine, i od tog vremena prošao kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan, ženski.

Ovo ujedno, predstavlja jedno od značajnijih obeležja ovog izuzetno živog sastava, koji na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike.

raspored-stolova-04-u-boji

Cene karata za doček Nove 2015. godine u kafani Stara Pesma je 35 evra za barski sto i 40 evra za kafanski sto, a u cenu je uračunato bogato meze i neograničeno konzumiranje domaćeg pića. Pića stranih proizvođača biće naplaćivana po standardnim cenama Stare Pesme.

Napominjemo da je ovo je cena karata u pretprodaji i da neće ostati nepromenjena do samog dočeka, a potražnja je ogromna zato POŽURITE! Uđite u Novu godinu sa prijateljima!

stara-pesma-12 (1)

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com