Najave, Stefan Braun, vesti

O, da, za manje od 48 sati počinje nova sezona najboljih žurki na Balkanu - otvara se vaš omiljeni klub Mr. Stefan Braun! Odbrojavanje može da počne! Napominjemo da je Mr. Stefan Braun već započeo novu sezonu rada i to je više nego dovoljno da se oda veliko priznanje imajući u vidu koliko kratko noćni klubovi opstaju na sceni Beograda.

STEFAN

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Zato dođite ovog četvrtka, petka i subote da otvorimo fenomenalni klub Mr. Stefan Braun! “Ja, Mr. Stefan Braun, želim da zahvalim svim mojim gostima što su učinili prošle sezone nezaboravnim, i svima onima koji će gosti tek postati, što će predstojeće sezone kluba učiniti još boljim. Iskreno vaš, Mr. Stefan Braun".

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Zbog velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com