Stefan Braun, vesti

Stefan Braun: Saturday Night Fever.

Vodeći beogradski klub Mr. Stefan Braun i ove nedelje nastavlja u punom sjaju. Naime, tokom čitave naredne nedelje na ovom izvanrednom mestu za provod očekuje vas izuzetan muzički program koji ne smete propustiti. Već večeras možete uživati uz commercial house, odnosno DJ-eve Vladu i Petra.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Saturday Night Fever u klubu Stefan Braun predstavlja uvek posećeno dešavanje, koje se ne završava sve do ranih jutarnjih časova. Interesovanje je iz dana u dan sve veće, a žurka na sve višem nivou. Atmosfera koja vas očekuje, kao i uvek u Braunu – neponovljiva!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

I nakon Saturday Night Fever žurke najbolji provod se nastavlja. U nedelju 10. novembra očekuje vas savršena kombinacija, odnosno Full House Band i DJ Marko. Humanitarno veče, kada će za miks-pultom biti DJ Petar & DJ Bolla, zakazano je za ponedeljak, a već u utorak možete uživati u najvećim hitovima devedesetih. Sreda je rezervisana za special night sa DJ Markom, dok vas u četvrtak očekuje RnB & Hip Hop veče, kada su sa vama Gru i DJ Playa. Petak 15. novembar definitivno idealna noć za New Club Sound!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr. Stefan Braun.  U iščekivanju petka u klubu Mr. Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com