Beograd, Klubovi, Najave, Stefan Braun, vesti

Razbijamo nostalgiju! Vreme je da se desi još mnogo stvari koje ćemo pamtiti zauvek! Ovog četvrtka 15. septembra otvara se još jedna zimska sezona kluba Mr. Stefan Braun Klub Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Mr. Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta.Mnogo neprospavanih noći, puno lepih uspomena, nebrojeno mnogo popijenih šotova, pregršt dobrih bitova, gomila (ne)propuštenih prilika, a povrh svega - jedna jedinstvena energija. Sve to što vam je nedostajalo, vraća se u grad. Vidimo se 15. septembra!

stefan braun klub devojka

stefan braun1

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

stefan braun 1

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com