Najave, Stefan Braun, vesti

Stefan Braun zatvara sezonu: Budimo humani!

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice, beogradnocu.com, prenosi odluku uprave kluba Stefan Braun, koji je tokom čitave sezone nudio zaista spektakularni provod, ali bio zapažen i po humanitarnom radu. Dakle, Uprava je donela odluku da se sezona 2013./2014. završi ranije obzirom na tragične događaje koji su zahvatili skoro celu zemlju. Sezona zabave na devetom spratu je za ovu sezonu završena, ali se zato humanitarni rad nastavlja.

stefan braun (1)

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun je na gradski račun namenjen za pomoć građanima koji su pretrpeli štete od poplava već uplatio značajnu donaciju, a humanitarne i radne akcije će se nastaviti i ubuduće, kako bi se vanredna situacije zajedničkim trudom što pre prevazišla.
Još jednom apelujemo na sve naše prijatelje, fanove i sve građane koji su u mogućnosti, da se priključe masovnoj akciji spasavanja ugroženih gradova. Tekući dobrovoljni transferi od građana i preduzeća u korist nivoa Grada glase: 840-744141843-14 u pozivu na broj: model 97, a u nastavku 39-501-04. Budimo humani! - poručuju iz kluba Stefan Braun.

stefan braun (2)

Fotografisano u Klub Stefan Braun

 

 

beogradnocu.com