Kolumne

Osetljive su - Ovo je najčešći stereotip protiv kojeg se mnoge žene bune. Ali, bez obzira na to koliko su snažne, sposobne da same rešavaju probleme, činjenica je da imaju osetljivu stranu.

Vole da pričaju - Vole da iznose ideje, stvaraju kontakt sa drugima i da se zbližavaju kroz razgovore. Dajte im samo jednu temu i jako brzo će, bez ikakvih problema preći na drugu, treću... stotu temu.

Emotivne su - Iako o svemu dobro razmisle, isplaniraju do najsitnijih detalja, one čak nenamerno ostvaruju bliske emocionalne veze sa drugima. Emotivnost može biti slabost, ali često je zapravo snaga žena. One su saosećajna stvorenja koja svet posmatraju na poseban način.

Jedu sladoled, čokoladu, sve što je slatko kad su uznemirene - Šta vam je čudno. Nije da se one ponose time, ali eto, ponekad se uteha pronađe na dnu šerpe. Za njih nema ništa bolje od toga kad se počase čokoladom ili sladoledom nakon teškog dana.

Prijateljicama se govori sve - Žene prijateljicama govore sve, bilo da je reč o ozbiljnim stvarima ili temama koje nisu ni vredne razgovora. Glavna tema su veze, pa traže savete jedna od druge i žale se na probleme u nadi da će zajedničkim snagama pronaći rešenje.

Sve u svemu, nikada nećete razumeti žene. Ali bez njih se ne može…

beogradnocu.com