Stari Blay, vesti, Zanimljivosti

Ekskluzivno u Srbiji samo u najboljoj kafani u gradu - Stari Blay moći ćete premijerno da uživate u moćnom piću - Roberto Cavalli votki. Dobri poznavaoci  i ljubitelji tzv. belih pića znaju da je ova vodka najbolje što može da se nađe među ruskim lepoticam ,  a konačno je stigla i na srpsko tržište i to u velikom stilu samo u kafani Stari Blay.

Mnogo godina Roberto Cavalli je delio zadovoljstvo ovog premium pića, samo sa porodicom i prijateljima. Proizvedena u Italiji, korišćenjem jedinstvene tehnike proizvodnje Roberto Cavalli vodka je elegantna i sofisticirana. Sada imate priliku da uživate u ovom piću i kod nas i to samo u kafani Stari Blay dok slušate najbolje izvođače naše scene.

CENA FLAŠE: 0,7 l - 14 990 dinara; 1,5 l 29 990 dinara

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com