vesti

Stigli su kokteli.

Od narednog vikenda, tačnije ovog petka 14. marta i subote u kafani Fenjer očekuju vas fenomenalni i osvežavajući kokteli! Proleće dolazi, a mi se igramo sa bojama, kako na sebi, tako i u čaši. Malo leda, malo draži, pa se i ti pokaži!

Upravo tako, u kafani Fenjer iznenađenjima nikad kraja. Uz najbolje zvuke i muziku koja budi, uživaćete u odličnom i prostranom ambijentu sa još boljom ponudom pića. Probajte nove šarene koktele i prepustite se užitku.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Uz Absolute Band za ovaj vikend, dobrom provodu nema kraja! Absolute Bend čine pevač na gitari, pevačica i klavijaturista. Možete da očekujte sve, jer ova ekipa zna da svira sve što vam padne na pamet. Pop, rock, folk, razni žanrovi, domaći i strani hitovi. Absolute Bend pravi odličnu klupsku atmosferu i postaju sve popularniji u Beogradu, a i šire.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Dođite u kafanu Fenjer i proverite. Po ceni od samo 390 rsd moći ćete da degustirate najpoznatije koktele: Sex on the beach, Blue lagoon, Tequila sunrise, Long island, Blue Frog… Naravno, kafana Fenjer uvek i daruje,pa se tako podrazumeva i ovog vikenda poklon za najveseliju devojku. Najveselija devojka dobija poklon tretman u salonu lepote. Pedikir,manikir, feniranje, sve ono što je neophodno jednoj mladoj dami. Jer Fenjer zna šta ženama treba!

A svi oni koji se odluče da proslave rođendan u kafani Fenjer dobijaju poklon iznenađenja od domaćina kafane. Ovakvu uslugu nećete naći nigde u gradu, zato pravac u dobar provod putem svetla Fenjera.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Proverite zašto je kafana Fenjer jedna od najpopularnih u gradu ove sezone. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja, za koja ste redovno obavešteni. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički kafanski provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com