Štikla i Burence, vesti

Štikla i Burence – najbolja kombinacija dobrog provoda.

Iz kafane Štikla i Burence vam poručuju da dođete u uživate u fenomenalnom provodu pred vikend. Večeras 12. decembra ne propustite da čujete uživo Zvezdu Granda Mirčeta Radulovića koji će vas svojim glasom oboriti s nogu. On će vas zagrejati pred novogodišnje praznike, a sa vama biti i u najluđoj noći, i to samo u kafani Štikla i Burence.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U kafanu Štikla i Burence na Vračaru možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Iz ove kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom, tamburašima, dobrom klopom, i istinskim merakom. Dođite da proverite.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Dobra muzika, lepe žene, divni momci, niske cene - jer kafana Štikla i Burence radi samo zbog vas! U ovoj kafani možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Provod u Štikli i Burencetu, odnosno cene pića su duplo jeftinije od klubova.

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se. Pored fantastičnih cena, vašem provodu doprineće i fenomenalni Miloš Vujanović u petak 13. decembra. On će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova, tako da smo sigurni da će vam se ovaj petak 13-ti posrećiti i neće biti baksuzan!

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Štikla i Burence možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com