Štikla i Burence, vesti

Štikla Party - Mirče Live.

Miroslav Mirče Radoulović, održaće svoj nastup u četvrtak 16. januara u popularnoj prestoničkoj kafani Štikla i Burence. Mirče će vas svojim vokalom definitivno oduševiti, a vašem provodu će nesumnjivo doprineti i mnoštvo lepih devojaka koje se u kafani Štikla i Burence redovno provode.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Mirče Radulović je veoma traženi klupski i kafanski pevač upravo zbog uvek fantastične atmosfere koju napravi. Njegov prvi singl ’’Fatalna’’ koji je snimio 2009. godine jasno je ukazivao na potencijal ovog izvanrednog mladog pevača. Još tada se znalo da će njegovi nastupi biti izuzetni posećeni i da će se uvek tražiti jedna karta više. Na vama je da proverite zašto!

Ukoliko pak propustite četvrtak u kafani Štikla i Burence, već u petak 17. januara na istom mestu vas očekuje spektakularan provod sa mladom Zvezdom Granda, Milošem Vujanovićem.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence je uređena tako da čitav prostor odiše neverovatnom prijatnošću i podseća na okupljališta srpskih velikana, čije portrete možemo videti oslikane na zidovima. Ovde bez sumnje, pored fantastične hrane koje vam nikada neće biti dosta, možete uživati i u velikoj ponudi alkoholnih pića. Ono što je takođe bitno, pored besprekorne usluge i ljubaznog osoblja, jeste i činjenica da su cene vrlo korektne i prisupačne, a provod uvek zagarantovan.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence koja je u toku dana sinonim najukusnije hrane, sa zalaskom Sunca pretvara se u perfektno mesto za najluđi kafanski provod. Upravo zbog toga ne smete propustiti najbolji prestonički provod, već izvršite svoje rezervacije na vreme.Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Štikla i Burence. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Štikla i Burence. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com