Magazin

Da budemo iskreni, nemamo svi automobile niti novac za taksi kojim bismo otišli do omiljenog kluba, te mnoge devojke, do svog odredišta idu gradskim prevozom. Istina, muškarcima je u ovoj situaciji dosta lakše, ali i za devojke postoji rešenje. Želite da izgledate lepo, zavodljivo u visokim potpeticama i kratkoj suknji, ali vam nije prijatno da tako obučene noću ulazite u prevoz? Evo nekoliko načina da izbegnete neprijatnost, u koliko postoji.

stikle-naslovna

Za početak, podsetićemo mnoge da se pojedine žene u Rusiji voze metroom, a "na sebi" nose i po nekoliko hiljada evra. No, istina, njihov metro, ne može se porediti sa našim gradskim prevozom, zato drage dame, iskoristite ovo tmurno vreme, pa umesto cipela, obujte čizme, sa debljom štiklom. Osećaćete se stabilnije, a u klubu nećete odskakati od ostalih devojaka koje nose petnaesticu.

stikle

Uz ultra kratku suknju po svim modnim pravilima, nosi se kaput koji je duži od suknje. Dakle, u crnom kaputu do kolena, koji je zakopčan, nećete odskakati od ostalih putnika. A kada uđete u vaš omiljeni klub i skinete kaput bićete prava zavodnica.

Stikle

A kada dođu malo topliji dani i vreme za sandale i cipele, odlična solucija mogu biti dobre platforme. Stabilne su, a i često mogu biti jednako seksi. No, kada govorimo o povratku kući u cik zore, naš savet je da ipak odvojite novac za taksi, ma koliko se udobno i lagodno osećale u svojoj obući i odeći.

beogradnocu.com