Štikla i Burence, vesti

Štiklom o sto.

Kafana Štikla i Burence iz vikenda u vikend pruža svojim gostima sve bolji provod. Ne propustite ovo veče, petak 21. februar koji je definitivno idealan dan da proverite zbog čega kafana Štikla i Burence predstavlja vodeće mesto u Beogradu kada je dobar noćni provod u pitanju.

Postoji razlog zbog kog se većina mladih provodi upravo ovde, a to je činjenica da je svaka noć u kafana Štikla i Burence spektakl sam po sebi. Provod do ranih jutarnjih časova nikada ne izostaje!

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafana Štikla i Burence zauvek nositi u najlepšem sećanju. Večeras vam je pevač Miroslav Mirče Radulović spremio posebno veče puno muzike, pesme i igre, dok se subotom možete opustiti uz sjajni vokal Nevene – Nency. Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Prepustite se potpunom užitku u degustaciji omiljenih i pristupačnih pića i najboljim kafanskim zvucima. Sa vrlo malo novca u kafani Štikla i Burence se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou. Novina u kafani Štikla i Burence je Finger Food, jer kafana Štikla i Burence uvek misli na vas i vaše maksimalno uživanje.

Za vaše večerašnje uživanje i maksimalno dobar i opušten provod pobrinuće se Mirče, a muzika je onakva na kakvu ste u kafana Štikla i Burence navikli – najbolja! Ovi pevači su veliki profesionalci, sa dosta iskustva, koji će učiniti da svaku noć iz kafane Štikla i Burence prepričavate do vaše naredne posete. Iskusite jedinstveni prestonički provod.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafana Štikla i Burence a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com