Stefan Braun, vesti

Slikano u Klub Brankow

Stranci u noći.

Za provod u beogradskim klubovima su sve više zainteresovani stranci. Bilo da dolaze iz Evrope, Kine, Amerike, Australije ili Rusije, uvek nađu jedan od  klubova i u njemu provod o kome posle dugo pričaju. Najčešće se posle obilja alkohola sećeju samo lepih srpskih devojaka zbog kojih uvek dolaze ponovo u isti klub, kafanu ili splav. Klub Stefan Braun je stecište stranaca. Kad god da odete, od ponedeljka do nedelje, zatećićete puno stranaca. I mi smo bili tamo, kada nam je među gomilom brograđana privukla pažnju grupa Meksikanaca koji su bili bukvalno u euforiji. Dva momka i jedna devojka rodom iz Mexico City-ja koji studraju u Zagrebu došli su na jedno humanitarno veče i bili su najveseliji, bez konkurencije. Potpuno oduševljeni atmosferom đuskali su i pili koktele do pet ujutru, pa čak i pozirali našem fotoreporteru. Malo smo razgovarali sa njima i evo kako je tekao razgovor:

Šta vam se najvše sviđa u Beogradu?

Mexicano: Devojke!
Mexcana: Šljivovca, ali dobri su i kokteli!

Dalji razgovor bi bio apsolutno suvišan. Ipak su nam rekli da im je ovo prvi put da posete Beograd i da već godinu dana žive u Zagrebu, što je super jer im je Beograd blizu pa planiraju da već sledećeg meseca ponovo dođu na šljivovicu i lepe srpske devojke.

stranci

Slikano u Klub Stefan Braun

Baš kao i Srbi kada odu u neku drugu zemlju i posete noćne klubove uvek su puni entuzijazma i adrenalina, tako su i stranci uvek dobro raspoloženi. Mada, kako da ne budu kada vide nešto čega nigde nema, a to je provod svaku noć. Ipak, da ne bude da su samo stranci oduševljen provodom u Beogradu, moramo priznati da su Beograđani oduševljeni strankinjama, naročito ako su tamnopute.
Ni devojke nisu ravnodušne prema zgodnim stranim sportistima koji obvezno dođu sa celim timom i privuku pažnju skoro svake gošće.

stranci

Slikano u Klub Stefan Braun

I vlasnici klubova obožavaju kad im dođu stranci, naročto Rusi za koje važi pravilo da su galantni, dok su recimo Evropljani malo drugačjii kada je barem reč o bakšišu. No, globalno gledano, sve je to nevažno dok se svi dobro provode.

Budno oko sajta beogradnocu.com prati svaki klub i kafanu i zna gde je bio najbolji provod, pa stranci pre nego što izađu obavezno pogledaju galerije i izaberu onaj klub u kome je bilo najlepših devojaka, to im je izgleda jedini kriterijum.

Welcome to Belgrade! Benvenido en Belgrado! Willkommen in Belgrad! Bienvenue à Belgrade!

 

beogradnocu.com