Magazin

Konkretno pitanje bi glasilo: " Kako je mogla da ti se svidi" ? Odgovor koji uglavnom daju muškarci koji naprave kiks, pa cirke prevare svoje devojke,  obično glasi - bio sam pijan. Verovali ili ne, ova rečenica može zaista da bude validno opravdanje. Evo stručnog objašnjenja.

pice vodka

Najnovije studije su pokazale da je po sredi ove pojave nešto što se zove bilateralna simetrija. Naime, ovu vrstu simetrije poseduju ljudi. Da pojednostavimo, ljudi koji imaju simetričnu levu i desnu stranu lica obično su lepi ljudi. No, pod dejstvom alkohola često nam se toliko iskrivi slika te ne primećujemo asimetrične pojave.

Blaywatch - pice -12

Istraživači jednog londonskog univerziteta su to i dokazali eksperimentom. Ispitanici su imali zadatak da ocene simetričnost pojedinih lica. Oni koji su bili pod dejstvom alkohola su u manjoj meri uspevali da uoče nepravilnosti na licu pojedinih žena sa fotografija koje su im date na uvid. Trezni učesnici eksperimenta nisu imali greške. Da zaključimo, ako se i desi da napravite neki kiks ovog tipa, ovaj tekst vam svakako može biti i pismeno opravdanje. Pod uslovom da nemate strogu devojku.

beogradnocu.com


Komentari - Stručno objašnjenje. Evo zašto su pijanim muškarcima skoro sve žene privlačne.