Magazin

Kao što rekosmo u naslovu. Struk, zadnjica, dekolte... Ili obrnutim redom. Kako vam je lepše. Ipak, jedno je sigurno. Žene se ovim delovima tela najviše ponose, te na slikama iz noćnih klubova preovlađuju pomenuti atributi. Jasno je da nežniji pol ističe ono čime se najviše ponosi kada govorimo o fizičkom izgledu, ali evo šta to govori o njima...

Slika dana 06.08.

Nepisano je pravilo da žene koje ističu dekolte imaju agresivniji pristup životu. Ne ćute nikome. Veoma su pravične i smele.

cela strukSa druge strane, žene koje ističu svoj tanani struk su po prirodi stidljivije. Obično vole umetnost. Zapažaju detalje koje drugi ne primećuju. U klubu su uglavnom u ženskom društvu.

20157249_1091422407661719_2895195226196051494_o

Trenutno najpopularniji ženski atribut je zadnjica. Mnogi će reći: "Kada nije bila popularna"? Slažemo se, međutim, poslednjih godina žene je i te kako ističu. Naročito na fotografijama. Pogledajte društvene mreže i videćete da smo u pravu. Ovakve žene, osim što su zgodnice, uglavnom su one čija je reč poslednja. Stoje čvrsto na zemlji. Bitno im je da ih partner sluša, a u klubu su, logično, prepoznatljive po odličnom đuskanju.

beogradnocu.com