Beograd, Mala Maca, Najave, Najbolje kafane, vesti

Najbolji način da započnete nedelju i odmorite se malo od spremanja ispita, kao i stresa koji donosi studentski život, jeste da popijete jedno "pivce za živce" - a najbolje mesto za to je kafana Mala Maca gde vas čekaju razne promocije pića po pristupačnim cenama (Jelen i Nikšićko za 105 din, đus - vodka i džin - tonik za 99 din). Ukoliko nakon jednog, dva (ili deset) pića osetite potrebu da zapevate Maca vas podržava - od 20h imate priliku da zgrabite mikrofon i pevate budući da je ponedeljak veče ujedno i Karaoke veče! Spremite vaše glasne žice i vidimo se večeras!

mala maca kafana

Fotografisano u kafani Mala Maca

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

mala maca masa

Fotografisano u kafani Mala Maca

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com