Parlament, vesti

Subotnja groznica uz Trap & Twerk u klubu Parlament.

Klub Parlament je ovu subotu 4. januar, posvetio Trap muzici. Kao i svim hitovima koji su obeležili predhodne godine.  Jedan od takvih hitova je svima dobro poznati “Harlem Shake”. Klub Parlament će takođe otvoriti i sezonu prve u nizu Run The Twerk žurki sa novim Trap & Twerk hitovima koje samo Deejay Architect ume da priredi!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ova subotnja groznica koja vlada klubom Parlament i polako zauzima ceo grad, sada je već uveliko i deo mnogih od vas koji su prestali da budu imuni i lagano se navukli na pozitivnu atmosferu koja vlada klubom.

Kao i svaki put do sada, fantastični Deejay Architect će doprineti tome da se klub Parlament trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona. Jedno je sigurno - čekaju vas setovi puni energije koju će ekipa Parlamenta preneti na sve vas!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Svi ovi vrući ritmovi biće propraćeni hitovima koji su obeležili 2013. godinu, kao i svim onim numerama koje će sigurno ostaviti traga u 2014. godini! Vreme je da se zagrejete i započnete prvi vikend u novoj godini na pravi način – samo u klubu Parlament!

Klub Parlament, kao mesto vrhunskog dance, House, RnB, Hip - hop i Trep and twerk zvuka, pored tematskih žurki nudi i jedinstvenu mogućnost da u Beogradu probate i nesvakidašnje vrste alkoholnih poslastica, želea, shot-ova i Candy Cocktails-a…Usijana atmosfera do ranih jutarnjih časova će vas sigurno ugrejati u zimskim danima. Pozivamo vas da u Parlamentu vrhunske zabave vi upravljate noćnim životom prestonice.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto na vreme u klubu Parlament. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili i dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com