Freestyler, vesti

Subotom najbolji house na splavu Freestyler!

Ukoliko ste ljubitelj house muzike ove subote definitivno treba da posetite splav Freestyler, jer vas upravo tamo očekuje najbolji provod! Za muziku i fenomenalnu atmosferu zaduženi su dobro poznati DJ Mirko i DJ Meex.

Na ovom splavu svake subote očekuje vas super raspoloženje, dobar house zvuk i sjajan ambijent.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Freestyler svoj program uglavnom bazira na komercijalnoj house muzici, koja je uvek izuzetno kvalitetna, zbog čega ovaj splav ima veliki broj redovnih gostiju. Centralno mesto na splavu zauzima šank oko koga je prostor za igru, gde možete đuskati do ranih jutarnjih časova uz hitove koje za vas vrte najtraženiji beogradski dj-evi. Sa strane se nalaze brojni separei koji služe za predah, ili nešto intimniju atmosferu.Takođe je tu i mostić sa koga atraktivne igračice mogu zabavljati publiku. Dakle, puno je razloga zašto splav Freestyler treba da bude vaš izbor!

Ovaj atraktivan splav radi od utorka do subote. Vrela atmosfera prisutna je čak i radnim danima!  Utorak je rezervisan za ljubitelje devedesetih,  sredom vas očekuje Buzzin - DJ Ike / DJ Prema. Četvrtkom 1 na 1 - DJ Yabba / DJ Nikola, odnosno komercijalni house i na kraju radne nedelje, Just Friday.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Fotografije sa ovog poznatog prestoničkog splava možete pogledati u našoj galeriji. Portal beogradnocu.com ne propušta najbolje žurke u gradu.

Kao i uvek, rezervacije za house ove subote, ali i za bilo koje dešavanje na splavu Freestyler, možete izvršiti ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com