Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Summer Stage Bitef poručuje: Budimo humani zajedno!

Vaš omiljeni Bitef Art Cafe je svakodnevno uključen u akcije u Beogradu i okolini.  Sada je vreme da se pomogne i onim što ovaj klub najbolje zna da radi - muzikom!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Dođite večeras, 24. maja na Summer Stage gde se Bitef Art Cafe preselio, i uz uvek dobru svirku benda Perpetuum Mobile pomozite da se još jednom sakupe sredstva za pomoć ugroženima. Ulaznica na svirku može biti pomoć za najmlađe drugare koji borave u prihvatilištima, ili flaša vode, higijena, shodno vašim mogućnostima. Bitef Art Cafe će priložiti deo zarade kako bi prosledili Crvenom Krstu ono što je u tom trenutku najpotrebnije. A otvaranje Summer Stage-a na kakvo ste inače navikli, biće upriličeno u nekom lepšem trenutku. Dođite, Bitef vas očekuje!

Klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com