Razno

Surreal fotografija: Izložba mladog beogradskog umetnika u Beton hali.

U okviru Kult festa, u klubu Kran Beograd (Beton hala) u sredu 25. februara, biće organizovana izložba mladog fotografa Denija Raičevića koji će svojom prvom samostalnom izložbom "Surreal Fotografije" oplemeniti ambijent kluba na beogradskim dokovima!

Deni Raičević je mladi beogradski fotograf o čijim se fotografijama iz dana u dan sve više govori. Prvi susret sa fotografijom imao još u ranom detinjstvu prateći stope svoga oca, a profesionalnom fotografijom se bavi više od pet godina. Njegova umetnost sastoji se iz stvaranja Surreal fotografija i u nekim trenucima neverovatno veštim manipulacijama koje se zaista mogu teško objasniti rečima.

Ako ga sretnete negde u gradu ili klubu i vidite da je u društvu svog vernog prijatelja "Nikon"-a, budite spremni na nešto potpuno nestvarno. A mi mu želimo puno uspeha! Pretpostavlja se da većina stvarnih ljudi i događaja sa njegovih fotografija nikada nisu ni postojali.

Izložbu će dodatno oplemeniti jam session poznatih beogradskih jazz muzičara koji će predstaviti svoju kompilaciju muzičkih radova!

Nemate izgovor da ne dođete! Ulaz je slobodan, a broj mesta ograničen! Vidimo se!

 

beogradnocu.com