Štikla i Burence, vesti

Švaba "u štiklama".

Milan Marić poznatiji kao Švaba sinoć je parče dobrog boemskog veselja potražio u kafani Štikla i Burence. Miroslav Mirče Radulović je sinoć u kafani Štikla i Burence priredio vrlo interesantan provod u kom su svi istinski uživali. Milan Marić publici je poznat iz filma Srđana Dragojevića ''Rane'' u kom je i dobio nadimak Švaba po liku koji je tumačio. Ujedno javnost ga zna i kao pobednika reality show programa Veliki Brat u koji je ušao da bi ga publika ponovo videla i da bi mu se otvorila mogućnost da se bavi glumom, kojom se bavi još od srednje škole. Nakon filma ''Rane'' pojavio se u još nekoliko filmskih ostvranja.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence je sinoč bila najglasnija kafana u gradu uz Mirčeta Radulovića, svi su se sjajno zabavali i preneli pozitivnu atmosferu na sve koji su prvi put došli da provere da li je istina da je u kafani Štikla i Burence uvek najveselije i naravno oduševili su se. Kafana Štikla i Burence je fantastična u svakom segmentu zabave. Kafana Štikla i Burence je prava kafanska terapija za sve koji žude da otkriju prave čari noćnog života u Beogradu. Sa kafanom Štikla i Burence otkriće šta je to što noćni život posebno onaj kafanski čini toliko privlačnim.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Večeras će u kafani Štikla i Burence atmosfera doživeti kulminaciju i to ćete odmah prepoznati, još uz Nevenu- Nensy koja je poznata kao kreator sjajne zabave. Vi treba samo da se naoružane sjajnim raspoloženjem i da se razigrate čim uđete u kafanu Štikla i Burence, a to neće biti teško jer Nevena-Nensy za sve najbolje melodije u prst. Kafana Štikla i Burence postaće vaše najdraže radovanje, sve što volite i što ćete tek upoznati i zavoleti. U kafani Štikla i Burence gost se trtira kao gospodin kojeg do kraja, domaćinski i merački vala ispoštovati i ugostiti, a to ne ume svako.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Izvršite besplatnu rezervaciju provoda u neodoljivoj kafani Štikla i Burence putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi ćemo poći putem kojim se najčešće ide i usput ćemo zastati da sretnemo vas u vašem najboljem izdanju u kafani Štikla i Burence.

 

beogradnocu.com