vesti

Slikano u Kafana Kafanica Trg

Svake srede Kafanica Trg.

Zašto čekati vikend za nabolji provod u gradu?! Već večeras, u sred nedelje možete da posetie jednu od najboljih kafana u gradu, kafanu Kafanica Trg. Iako se većina kafana zatvara tokom leta, vrata Kafanice Trg su otvorena svim gostima koji vole da budu deo starogradskog provoda. Kafanski boemi ne biraju dan, oni posećuju kafanu, kao studenti biblioteku, svaki dan. Upravo zbog toga Kafanica Trg je prava adresa ukoliko želite ludu noć u sred nedelje u Beogradu.

Kafanica Trg ne nudi samo odličan, već i veoma pristupačan provod. Tako da dveojke koje dođu večeras, u sredu 12. Juna u Kafanicu Trg do 22:30 dobijaju čak dva pića potpuno besplatno. Ali ni to nije sve. Večeras se u ovoj kultnoj kafanici orgnizuje i promocija dve vrste rakija, pa čašicu ovog žestokog pića možete popiti za samo 100 dinara. Za muziku su sredom zaduženi tamburaši "Bele pčele" sa veoma dobrim ozvučenjem tako da mogu da ih čuju baš svi gosti.

Kafanica Trg

Slikano u Kafana Kafanica Trg

Kafanica Trg

Slikano u Kafana Kafanica Trg

Pored srede, ova kafana radi i petkom i subotom kada su na programu takođe tamburaši. Međutim i vikendom u Kafanici Trg možete da popijete razna pića na specijalnim akcijama i promocijama, pa tako provod neće biti skup, već naprotiv, veoma pristupačan svima koji dođu na turu odličnog provoda.

Ekipa sajta beogradnocu.com bila je u Kafanici Trg i zabeležila kako izgleda jedno vrhunsko veče uz tamburaše. Možete se uveriti u to da je atmofera odlična, baš kao i cene i muzika, tako da nemojte oklevati, već rezervišite svoje mesto na vreme putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i dođite već večeras u Kafanicu Trg.

 

beogradnocu.com