Beograd, Konoba Akustik, Mirjana Pavlović Šišić, Najave, Najbolje kafane, Naš Način Bend, vesti

Konoba Akustik je kafana koja vam pruža celonedeljni muzički program tako da je na vama samo da odaberete dan za provod. Koje god to veče bilo, očekuje vas sjajna atmosfera i spektakl koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

konoba akustik kafana devojke

Fotografisano u Kafani Konoba Akustik

Večeras će za odličan provod biti zadužen akustični bend Tri Za Groš, dok vas u utorak očekuje Naš Način Bend. Za spektakularno veče u sredu pobrinuće se opet Naš Način Bend uz podršku Mirjane Pavlović Šišić i Mlađena Tošovića koji će vas zabaviti i u petak, dok će vas u četvrtak na ples naterati akustični bend Neša koji je zadužen za sjajnu zabavu i u nedelju. Subota je rezervisana za đuskanje do jutra i sjajan provod uz ozvučeni bend Priča O Nama. Izaberite dan, rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za sjajan provod i ove nedelje u Konobi Akustik!

konoba akustik kafana devojkee

Fotografisano u Kafani Konoba Akustik

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com