Beograd, Klubovi, Najave, Tramvaj Pub, vesti

I ove nedelje kao i svake do sada Klub Tramvaj Pub ima isplaniran fenomenalan muzički program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da odlučite da izađete u sredu kada će za vas pevati Bend VIII2 ili četvrtak kada će vas na ples naterati Ale In The Middle Bend nećete se pokajati.

tramvaj pub

Fotografisano u Klubu Tramvaj Pub

U petak đuskamo uz Vesele 80-e, a u subotu vas očekuje totalno otkačena svirka i luda atmosfera obezbeđena od strane Libra Band-a dok će u nedelju će za super veče biti zadužen DJ. Odaberite jedan (ili više) dan(a) i svratite da se opustite uz kvalitetnu muziku i vaše omiljeno piće. Vidimo se!

tramvaj masa

Fotografisano u Klubu Tramvaj Pub

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com