vesti

Svako veče Crno meče.

Klub Bella Casa je mesto koje morate priuštiti vašim čulima. Ovaj klub vrhunske zabave je nešto sasvim posebno u noćnom životu Beograda i svako ko do sada nije bio u klubu Bella Casa ne treba sebe da liši vrhunskog zadovoljstva nego da već večeras svrati tamo.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

U predivnom ambijentu čeka vas Deni Boneštaj i savršeno pop i folk veče. Deni Boneštaj se muzikom bavi još od svoje sedme godine, muzički talenat i ljubav prema istoj nasledio je od svoje uže porodice.

Ovaj mladi pevač je pre svega odličan performer i publika savršeno zna da kada nastupa Deni Boneštaj da ih tu čeka pravi spektakl, pored savršenih pop i folk nota u kojima se Deni podjednako dobro snalazi večeras ćete moći da čujete i jednu od njegovih najpopularnijih pesama, a to je svakako ''Crno meče''.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa je vrhunsko mesto, lep ambijent, kulturan, savršeno osvetljen, repertoar brižno odabran i prilagođen kompletnom užitku i prijatnom utisku.

Cene su veoma korektne, a usluga na svetskom nivou. Klub Bella Casa neguje samo lepe manire, one koje će vaš noćni živt pretvoriti u pravo i neponovljivo uživanje, na koju će savršena muzika samo doći kao nadopuna ugođaja.

Klub Bella Casa je mesto na koje treba da odete sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima, rođacima i uživate u jednom sofisticiranom i urbanom provodu koji je osmišljen i upriličen samo za vaše oči i uši.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Budite uvek u najboljem društvu, dođite u klub Bella Casa. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Naši objektivi u klubu Bella Casa uvek imaju puno posla, treba dočarati savršene provode i verno preneti atmosferu koja se ni sa čim ne može uporediti, proverite na šta smo mislili.

 

beogradnocu.com