Beograd, Još Ovu Noć, Najave, vesti

Ove nedelje kafana Još Ovu Noć ima isplaniran fenomenalan muzički program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da odlučite da izađete u sredu kada će za vas pevati Tijana Stojić i Sloba Trivanović ili četvrtak kada će vas na ples naterati Danijel Đurić, Marijana Đurić i Negro bend nećete se pokajati.

jos ovu noc

Fotografisano u kafani Još Ovu Noć

U petak vas očekuje totalno luda atmosfera obezbeđena od strane Marine Bogdanović i Republika benda, dok će vas u subotu zabavljati Kvart Bend a u nedelju će za super veče biti zadužen Desperado Bend. Odaberite jedan (ili više) dan(a) i svratite da se opustite uz kvalitetnu muziku i vaše omiljeno piće. Vidimo se!

jos ovu noc 1

Fotografisano u kafani Još Ovu Noć

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

jos ovu noc masa

Fotografisano u kafani Još Ovu Noć

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com