vesti

Sve je moguće uz Malu Moju.

Dan zaljubljenih, petak 14. februar rezervisan je za provod uz Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića. Dok vas samo dan kasnije, u subotu 15. februara očekuje fantastična noć uz sada već veoma popularni i traženi prestonički sastav - Mala Moja Bend.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Ne postoji bolji način da provedete Dan zaljubljenih, nego uz najlepšu prestoničku kafanu i sjajan ambijent koji će dodatno doprineti vašem provodu. Mirjana Milosavljević, kao i Aleksandar Živanović, koji su široj javnosti poznati po učešću u takmičarskom šou programu Zvezde Granda, koji se emituje na televiziji Pink, učiniće da se osećate zaista fantastično. Svojom sjajnom izvedbom najboljih narodnih pesama učiniće da se zaljubljeni još više zavole, a oni koji to nisu, upravo tada pronađu svoju ljubav ili pak dragog prijatelja. Ono što je sigurno, kada je Mala Moja u pitanju, sve je moguće.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Ukoliko pak provodite Dan zaljubljenih u nekoj romantičnijoj i intimnijoj atmosferi, pravi dan da posetite Malu Moju je subota 15. februar, kada vas očekuje vrhunac prestoničkog provoda i to uz fantastični Mala Moja bend. Dobro raspoloženje, najlepše devojke, puno osmeha i pozitive, začinjeno sjajnom muzikom, predstavlja prave sastojke nepogrešivog recepta za uspeh i sjajan provod. U svakom slučaju, koji god dan da odaberete za vaš provodu kafani Mala Moja, nećete se pokajati.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com