Poznati, vesti

Sve ljubavi Džordža Klunija. Holivudski glumac postao je primećen od strane planete kad je zaigrao u seriji ER. Ali, žene su ga obožavale i pre toga, a i on njih. Važi za fatalnog muškarca, a reputacija večitog neženje dodatno je izazivala žene da ga ukrote. Nakratko je bio u braku, pa se zarekao da to više nikad neće ponoviti.

sve ljubavi dzordza klunija.jpg1Ovih dana se javno smeje svojim rečima jer je jedna lepotica uspela da ga predomisli. Čuju se i zluradi komentari da do venčanja neće ni doći, zbijaju se šale tipa "uskoro odbegli mladoženja". Ima i onih koji dovode u pitanje celokupan ljubavni izbor Džordža Klunija do sad, pa tako kažu da nije čudno što se ženi prvom pametnom na koju je nabasao.

sve ljubavi dzordza klunija.jpg5Naime, njegova verenica je završila prestižni Oksford i bavi se pravom. Među njenim klijentima bili su Julija Timošenko, Džulijan Asanž, a u Hagu je bila na tužilačkoj strani. Pre nego što stane na ludi kamen sa Amal Alamudin, podsetimo se samo nekih, od mnogobrojnih Džordžovih ljubavi.

Kad su koleginice u pitanju, Kluni je, između ostalih, viđen sa Rene Zelveger, kao i sa Očajnom domaćicom, Teri Hačer. Šuškalo se i da Sandra Bulok nije odolela ovo zavodniku, ali je ona demantovala, rekavši da ne želi da kvari njihovo prijateljstvo.

sve ljubavi dzordza klunija.jpg3Voleo je dame sa malih ekrana, tu su voditeljke Karen Dafi, Elizabeta Kanalis i mnoge druge. A anonimne lepotice ni ne brojimo.

sve ljubavi dzordza klunija.jpgdŽene i Džordž Kluni, ljubav za ceo život.

 

beogradnocu.com