Blaywatch, Freestyler, Kolumne, vesti

Sve o seksu bez obaveza.

Ukoliko vam partner jasno stavi do znanja da želi samo seks bez obaveza, i vi pristanete na to, zastanite na sekund. Dobro razmislite da li je to ono što zaista želite. Unapred rešite sami sa sobom da kasnije ne biste bili povređeni. Ne zavaravajte se da ćete fizičkim odnosom izazvati partnerove emocije. Naravno, i to je moguće, ali je najvažnije pre svega ući iskreno u bilo kakvu vezu, pa makar ona bila isključivo seksualna.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Prvo i osnovno pravilo je da ne preterujete. Baš tako. Kada je seks bez obaveza u pitanju, morate isključiti neželjene emocije, ostaviti se priča o prošlosti ili o snovima nadanjima, porodičnim problemima. Vi ste tu jedino i isključivo da zadovoljite svoje nagone i doživite sto bolja erotska iskustva.

Takođe, ne očekujte preteranu nežnost. Teško da će vaš partner, odnosno kombinacija, biti raspoložena za lagano vođenje ljubavi uz romantičnu muziku i sveće. Kada ste sa njim, ili njom, fokusirajte se na isprobavanje novih stvari, na zadovoljavanje fetiša i podizanje samopouzdanja, na bukvalno "pražnjenje". Naravno, ne preterujte ni u tome dok dobro ne upoznate svog partnera. Rizikujte, ali ne previše.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ono što odmah u startu morate dogovoriti jeste da se ne ponašate kao da ste u vezi. To znači da nema "stalk-ovanja" fejsbuk profila, pitanja kao što su "a ko ti je ona drugarica?", "gde si? sa kim si?". Dakle, to morate zaboraviti. Nema ljubomore, i očekivanja da će vam seks partner biti veran. Ako niste sposobni da se distancirate od svoje kombinacije dovoljno da eliminišete posesivnost i opsesivnost, najverovatnije su se kod vas javila osećanja i treba debelo da preispitate šta želite od vašeg odnosa, i ponovo ističemo, budete iskreni. Takođe, može da se desi i da vaš partner počne da pravi problem ako se viđate sa nekim drugim. Ne dozvolite to i postavite jasne granice, odnosno podsetite na onaj deo vašeg dogovora - “bez obaveza” na koje ste oboje pristali.

Ako se pak desi da oboje osetite nešto više, nije nemoguće da se iz seksa bez obaveza rodi velika ljubav. Ali budite oprezni. Postoji mogućnost da se vašem partneru neće dopadati u vezi upravo ono što je obožavao kada ste bili samo kombinacija.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

 

beogradnocu.com