vesti

Svečano otvaranje novog kluba Fajront.

Naša prestonica postaće bogatija za još jedan izvanredan klub – Fajront. Po svemu sudeći ovaj klub će postati jedno od vodećih mesta noćnog provoda, a u petak 22.novembra ne propustite da budete deo spektakularnog otvaranja novog mesta zabave!

Luksuzan i jedan od otmenijih klubova u Beogradu, Fajront vam je pripremio mnoga iznenađenja. Na samom otvaranju Fajronta prisustvovaće mnoge poznate ličnosti, a čeka vas najbolja muzika uživo, poznate zvezde naše estrade, velika gostovanja i naravno vrhunski provod!

Vrata kluba Fajront otvoriće fenomenalni The Beatshakers. Ovaj Dj duo je svetsku slavu stekao saradnjom sa Dj Antoine-om na ultimativnom hitu “Ma Cherie”, koji ima više od 40 miliona pregleda na portalu “YouTube”. Oni će nastupiti uz rezidenta kluba DJ Nenada Bućića, koji je poslednju deceniju radio u svim eminetnim beogradskim klubovima. Odličan provod je zagarantovan.  Drugog dana otvaranja kluba Fajront, u subotu 23.novembra, gost kluba će biti DJ Marchez., tako da vas očekuje pravi džet set clubbing.

Klub Fajront će kao lounge bar raditi svih sedam dana u nedelji, a akcenat će biti na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima. Ono što je veoma interesantno jeste da će se petkom i subotom od 23h, ovaj klub transformisati u otmeni noćni klub. Tada će se i celokupan enterijer Fajronta menjati i prilagoditi fantastičnoj clubbing-u atmosferi koja vas očekuje.

Ne propustite spektakularno otvaranje novog kluba Fajront, uz sjajnu muzika, vrhunski ambijent, dobro društvo i ludilo do jutra! Spremite se za nešto novo, urbano i potpuno drugačije od svega na šta ste navikli. Klub Fajront je predviđen za sve ljude koji znaju da uživaju i da se lepo zabavljaju, a za svakog ovde ima ponešto.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u novootvorenom klubu Fajront, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. Uskoro svečano otvaranje nove zvezde noćnog provoda – Kluba Fajront!

 

beogradnocu.com