Beograd, Freestyler, Najave, Splavovi, vesti

Večeras Vas u okviru Buzzin' večeri na splavu Freestyler očekuje svetska DJ zvezda Katch. DJ Katch dolazi iz Nemačke, a u svojoj bogatoj karijeri posetio je više od 30 zemalja. Njegov poslednji singl "The Horns" dostigao je prvo mesto na Billboard Club listi i ušao u Top 10 u Italiji. Od Njujorka do Londona, od Berlina do Ibice, od Šangaja do Majamija i Singapura, ovaj DJ i producent pomera mase željne dobre zabave. Zanimljiv događaj na kome je puštao muziku je meč izmedju Mejvedera i Pakijaa koji je pratilo preko 300 miliona gledalaca. Svetsku slavu mu je doneo singl "Wild Out' koji je uradio u saradnji sa poznatim američkim reperom N.O.R.E-om. Podrška će biti DJ Ike i DJ Prema. Freestyler Vas čeka!

freestyler devojka3

Fotografisano na splavu Freestyler

freestyler 2

Fotografisano na splavu Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

masa freestyler splav1

Fotografisano na splavu Freestyler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com