vesti

Svi bi u Kućerak.

Sin Dejana Milenkovića Bagzija, svedoka saradnika u postupcima protiv zemunskog klana, sinoć se zabavljao u kafani Kućerak uz Apollo Bend. Mladi Milenković planira da se tenisu posveti veoma ozbiljno i postigne zavidne rezultate u belom sportu, u čemu ima svesrdnu podršku svog oca.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Mladi Milenković veselio se u kafani Kućerak i to je vidljivo na fotografijama, sjajni Apollo Bend uticao je da ova subota bude vredna pamćenja ne samo za mladog Milenkovića, nego za sve goste predivne kafane Kućerak nadaleko najpoznatije po kafanskim sevdacima. Da se kafani Kućerak odoleti ne može to nije nikakva tajna, dovoljno, je da mašti pustite na volju i okusite boemske čarolije jedne prave varoške kafane kakva je uvek najbolja kafana Kućerak.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U kafani Kućerak nema praznog stola, svi su stolovi ispunjeni srećom i za svakim se peva, tako je bilo i sinoć vedro i razigrano, jer sa Apollo Bend drugačiji scenario nije ni moguć, u njihovom repertoaru nema mesta za sedenje, to je sve hit do hita, čim zamislite neku notu, Apollo Bend već zna šta mu je činiti, merak kreće sam od sebe i prostire se od stola do stola. Cenu su pravi pravcati kafanski hit i to onaj sa srećnim krajem jer sa cenama u kafani Kućerak možete biti samo u neraskidivo romantičnoj vezi koja traje i trajaće dok je god kafana.

U kafani Kućerak nije sramota ni nazdraviti ni piti, ovde i dame imaju boemsku dušu i naručuju pesme po svom guštu u potrazi za najačim kafanskim razlogom, a to je onaj besprekorno sladak izgovor da se u kafanu Kućerak svrati ponovo na još po koju čašu najboljeg provoda jer najboljeg nikada nije dosta, a to postoji samo u kafani Kućerak i to su sinoć svi okusili.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak ima vrata koja kriju nezapamćenu boemsku radost, samo treba da ih odškrinete i doživite drugu stranu svih kafankskih melanholija. Rezervišite provod kojem ni jedan drugi ne može stati na crtu putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Sadržaji iza ovih vrata nama su dobro poznati, ključ najboljeg provoda sakrili smo u našoj galeriji fotografija i dostupan je samo vama. Ne oklevajte mnogo, otključajte sve kafanske čarolije koje čuvaju ključ svih kafanskih razloga za još koju čašu dobrog provoda, sadržaj iza ključaonice kafane Kućerak sigurno vas neće razočarati.

 

beogradnocu.com