vesti

Svi na Acapulco večeras.

Na splavu Acapulco večeras nastupaju Nemanja Staletović i Snežana Nešić, a pored toga očekuje vas i fantastične promocije pića. Žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Večeras, vašu noć upotpuniće ovaj sjajni duo i svojom izuzetnom muzikom doprineti vašem maksimalnom uživanju. Pored kvalitetne muzike, očekuju vas i promocije Smirnoff vodke i Johnnie Walker-a. Očekujte pravi spektakl!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Promocije vas očekuju svake večeri, kao i izvanredan muzički program. U četvrtak na Acapulco splavu nastupiće Slaven Đukanović, Milica Milić i Dara Milivojević.  Samo dan nakon njih, u petak, vaši domaćini biće Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok će vaš provod ove subote do maksimuma dovesti Aleksandar Petrović i Katarina Didanović. Posetite ovo izuzetno mesto u kome možete da uživate četiri dana nedeljno, u dobroj muzici i sjajnim promocijama.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Kakav je provod na splavu Acapulco možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Nemojte ni vi, već izvršite svoje rezervacije na vreme.

To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com