Time Out, vesti

Svi na TDI žurku!
Šta slušate na radiju dok se vozite kolima? Ako je vaš odgovor TDI onda je utorak definitivno vaš dan za izlazak. Ne smete da propustite utorak u klubu Time Out koji se nalazi na Makiškoj strani Ade Ciganlije, jer je u utorak TDI žurka!

Ako ste ljubitelj najbolje strane muzike, ako volite house i neverovatne DJ majstore TDI radija onda znate šta treba da radite. Dakle rezervišite svoje mesto na vreme za najveći house događaj u utorak u Beogradu i dođite na žurku najkvalitetnije radio stanice ovog tipa u gradu. Čeka vas pakleni trio : MC Pop, DJ Kizami i DJ Marko Shpanac ! Ovaj trio je poznat po tome da gde god da nastupi, puni klub ili diskoteku neverovatnom brzinom.

Time out

Slikano u Klub Time Out

U najposećenijem klubu na Adi očekuje se oko 3000 ljudi jer TDI žurka je ipak najbolji house provod u Beogradu! Inače, ovo je jedina TDI žurka u julu u Beogradu, zato nemojte da dozvolite da najvreliji letnji mesec prođe bez najboljeg provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i ne zaboravite da klub Time Out za vas ima u ponudi odličnu kartu koktela koji će ovaj događaj učiniti još luđim. Rezervacije za sve dane u klubu Time Out možete izvršiti na dva načina, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Dođite da se provedete kao nikada do sada! Inače ekipa TDI radija kreće u turneju po Srbiji, tako da gde god da živite sremite se jer sa TDI žurkama dolazi i fenomenalno raspoloženje!

Time out

Slikano u Klub Time Out

Pogledajte kako je bilo na jednom TDI provodu. a sami odlučite hoćete li da se pridružite grupi veselih obožavalaca ludih beogradskih žurki. Ukoliko ipak propustite ovaj događaj, možete da saznate kako je bilo u galeriji slika koju će večeras napraviti sajt beogradnocu.com

 

beogradnocu.com