Stefan Braun, vesti

Svi znaju gde je najbolje.

Vodeći beogradski klub Mr. Stefan Braun i ove nedelje nastavlja u punom sjaju. Humanitarno veče ili veče poznatih, kako ga ljudi još zovu, postalo je zaštitni znak jedinog kluba na devetom spratu, pa je tako i sinoćna žurka obeležena skupljanjem dobrotvornih priloga poznatih ličnosti u šanku. Uz DJ Petra i DJ Bollu, veče je proteklo fenomenalno kao i svake nedelje nedelje u ovom, možda najpopularnijem klubu u Beogradu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ukoliko ste propustili ovo veče, danas vas oćekuju fenomenalne devedesete na čelu sa DJ Vladom i DJ Bollom. Tokom čitave naredne nedelje na ovom izvanrednom mestu za provod očekuje vas izuzetan muzički program koji ne smete propustiti. Sreda 19. februara, rezervisana je za special night sa DJ Markom, dok vas u četvrtak očekuje RnB & Hip Hop veče, kada su sa vama Gru i DJ Playa. Petak je definitivno idealna noć za New Club Sound!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Commercial House u klub Mr. Stefan Braun predstavlja uvek posećeno dešavanje subotom, koje se završava sve do ranih jutarnjih časova. Full House Bend je na repertoaru svake nedelje. Interesovanje je iz dana u dan sve veće, a žurke na sve višem nivou. Atmosfera koja vas očekuje, kao i uvek, u klubu Mr. Stefan Braun je neponovljiva!

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se tako, i u klubu Mr. Stefan Braun provoditi sa vama. Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji, koja će vas nesumnjivo inspirisati da Stefan Braun bude vaš izbor.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr. Stefan Braun. U iščekivanju naredne žurke, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com