Fensi Kafana, vesti

Svitaće zore u Fensi Kafani.

Do kraja nedelje Fensi Kafana je definitivno pravi izbor za provod, jer vas očekuju dve fantastične zvezde sa naše estrade. Naime u četvrtak 12. decembra u Fensi Kafani nastup će održati fenomenalna Vesna Zmijanac, dok će samo dan nakon nje, u petak  nastupiti atraktivna Katarina Živković, u pratnji neponovljivog Fensi Benda.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Pored dobre i kvalitetne muzike u kafani Fensi Kafana možete da računate na vrhunsku uslugu, raznoliko piće i sve to u prijatnom ambijentu sa pozitivnom energijom koja ovde uvek vlada.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Subota je rezervisana za  neponovljivog Nenada Cvjetića i atraktivnu Sanelu, a u nedelju vas kao i uvek očekuje čuveni tandem Andreana Čekić i Kosmajac. Očekuje vas zaista pravi spektakl, uz puno iznenađenja.

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo Fensi Kafana bude vaš izbor kada je izlazak u prestonici u pitanju.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Fensi Kafani.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com