Najbolje kafane, vesti

Tajna koju treba otkriti!

U blizini Vukovog spomenika, u centru Beograda, nalazi se vaša omiljena Tajna. Na ovoj izuzetnoj lokaciji nedavno je otvorena kafana, koja skriva najbolji provod u gradu – kafana Tajna. Svojim gostima pruža redovne promocije pića, uživanje u jako prijatnom ambijentu i muziku koja odgovara atmosferi pravog kafanskog provoda.

Na muzičkom repertoaru se četvrtkom nalaze dva gitarska majstora, koja na izvanredan način izvode ex-yu pop i rok hitove, dok petkom i subotom možete uživati uz tamburaše. Ovo je idealan način da se malo ranije započne vikend, a i idealno mesto za zagrevanje pred ludi provod.

Tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Iako novootvorena, kafana već polako poprima epitet omiljenog mesta kafanskih ljubitelja. Razlog tome je, između ostalog, i veoma ljubazno osoblje i poštovanje gostiju, koje se stalno ističe kao jedan od najvećih atributa. Kafana Tajna može postati vaše novo omiljeno mesto, ukoliko vam je u haotičnom noćnom provodu potrebno opuštenije mesto na kome možete da se zabavite.

Da biste videli kako je izgledao dosadašnji provod u ovoj beogradskoj kafani, posetite našu galeriju fotografija. Najinteresantniji momenti koji su privukli oko našeg fotografa, tu su da svedoče o fenomenalnim prestoničkim noćima.

Tajna

Fotografisano u Kafana Tajna

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online na najjednostavniji način možete obezbediti svoje mesto i tako otkriti sve tajne koje Tajna skriva! Ne propustite da se provedete najbolje do sada!

 

beogradnocu.com