Vanilla, vesti

Tanja Savić u klubu Vanilla.

Tanja Savić nastupiće u sredu 13. novembra u popularnom beogradskom klubu Vanilla. Sve goste očekuje pravi spektakl, kao i provod do ranih jutarnjih časova uz jednu od najatraktivnijih pevačica sa naše estrade.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Inače, Tanja Savić radi punom parom, pa je svoje fanove oduševila novom pesmom. Snimila je numeru kojom se vraća pravom narodnjačkom melosu. Nova pesma Tanje Savić nosi simboličan naziv "Tvrđava od ljubavi", a zanimljivo je da po aranžmanu podseća na njen veliki hit "Zlatnik". Najavila je i spot za novu numeru, a u planu je da bude objavljen pre Nove godine.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Nastup Tanje Savić predstavlja apsolutni imperativ kada je noćni provod ove srede u pitanju. Klub Vanilla pruža garantovano najbolji provod u gradu, koji se nastavlja i u petak,  kada nastupa Marina Tadić. U subotu  ludilo takođe neće izostati, jer se očekuje nastup Jadranke Barjaktarević i Nenada Jovanovića.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Vanilla.

 

beogradnocu.com