River, vesti

Tanja Savić večeras blista na splavu River.

Splav River

Slikano na Splav River

Splav River ove sezone redovno svake srede organizuje "Veče zvezda" koje je najposećenije veče sredom u Beogradu. Zvezda večeri ove srede biće jedna od najpopularnijih i najtrženijih zvedzda, Tanja Savić. Nekadašnja Zvezda Granda večeras će zablistati na sceni splava River baš kao što je to i učinila pre skoro mesec dana kada je zasenila bečku publiku. Naime, mlada majka i relativno nova zvezda domaće estradne scene, dobila je nagradu za povratak godine. Njenom povratku na scenu obradovali su se i Novosađani koji su uživali u njenom nastupu koji je održan pre nedelju dana u jednom od najposećenijih klubova ovog grada.

splav river

 Slikano na Splav River

Splav River

Slikano na Splav River

Tanja Savić je skoro izdala novi singl "Hotel za izgubljene duše" koji je praktično preko noći osvojio srca publike širom Srbije i dijaspore.

Tanja Savić je za večerašnji nastup na splavu River najavila pravi spektakl što se od nje i očekuje. Ova simpatična crnka svojom harizmom koju tokom nastupa prenosi na publiku lako osvaja simpatije svih koji je slušaju. Tako će, bez sumnje biti i večeras na jednom od najpopularnijih beogradskih splavova, splavu River. Preostalo je još jako malo slobodnog mesta, tako da ako već niste učinite to što pre. Ovaj splav je inače svojim gostima priredio mnoga iznenađenja od otvaranja, pa su tako pevali i Nataša Bekvalac, Šako Polumenta, a najavljena su i gostovanja još mnoštvo domaćih zvezda.

Ekipa sajta beogradnocu.com će biti i ove srede na splavu River kada će ponovo fotografiasati jedan od najboljih provoda u Beogradu. Čekamo vas na splavu River.

 

beogradnocu.com