Barovi, Beograd, Najave, vesti

Toxic bar nastavlja i ove subote sa dobro poznatim Technomania zvukom, pripremite se da osetite subwoofer-e u maximali, rezervacije možete obezbediti pozivom na broj telefona 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 kao i online. Ukoliko ste željni nezaboravnog provoda technomania i Toxic bar Vam predstavljaju naš dobro provereni recept unije nove i iskusne energije techno muzike. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!
Naime, ove subote imate pirliku da čujete isključivo tvrde niskofrekventne zvučne talase sa visokim minimalističkim dodirom.
Dovodimo dva odlična techno izvođača koji su svoj muzički talenat oduvek predstavljali publici kroz veoma jak i dubok ritam basa, a energija koju sa sobom nose dobro je poznata svakom ko je imao prilike da ih čuje. To su momci koji bolje opisuju onu našu "neću kući", a njihov beat je sinonim za đusku do kasnih jutarnjih sati!
"Don't stop No sleep"
Saša Ledić, Sale L - je momak iz Beograda, dobro poznat u širkom krugovima domaćeg clubbinga. Svoju muzičku karijeru počeo je da gradi još pre skoro 20 godina, kada je kod nas elektronska muzika još uvek bila u povoju. Njegov muzički ukus varirao je od funky i tech-house-a, pa sve do retro i minimal techna. Od 99' godine do danas, Sale je delio pult sa velikim brojem eminentnih domaćih i stranih izvođača, kao što su: Tony Thomas, H-Foundation, Harvey McKay, Lars Klein i mnogi drugi. Nastupao je u većini Beogradskih klubova, a njegovo ime se moglo čuti kroz čitavu Srbiju.
Stefan Ivanjac, Filthy Kid, rezident Toxic bar-a koji dolazi iz Niša, a techno muzikom i produkcijom se bavi skoro čitavu dekadu. Svoj prvi nastup ovde imao je pre skoro 5 godina u KPTM-u, a beogradskoj publici postao je izuzetno interesantan upravo u poslednjih 6 meseci. Za ovih pola godine upisuje svoj 6. nastup u predstonici. Njegova muzika orijentisana je isključivo u techno stilu sa minimalističkim pristupom. Filthy kid je nastupao u različitim gradovima širom države, ali je svoje ime predstavljao i u nekoliko evropskih gradova. Tokom svoje karijere nastupao je sa skoro svim poznatijim Dj-evima domaće klupske scene.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

 http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com