Najave, vesti

Ben Klock jedan je od najpopularnijijh predstavnika tehno muzike na planeti, a upravo ova nemačka dj zvezda među glavnim je hedlajnerima sedmog po redu Belgrade Foam Fest Music festivala. Klock će na festivalu nastupiti tokom prve večeri, a na surčinski aerodrom sleteće privatnim džetom. Odmah po završetku nastupa krenuće put Portugala gde će nastupiti svega nekoliko sati kasnije, a koliko je tražen govori i informacija da je za zakazivanje njegovog nastupa bilo potrebno skoro godinu dana.

Klock najavljuje muzičku buru na Savskom jezeru, a kako za tehno princa vlada neviđeno interesovanje, organizatori su ubeđeni da će njegov nastup obležiti ovogodišnji festival.

Ljubitelji tehno zvuka moći će da uživaju u istom tokom čitavog festivala na HAPPY PEOPLE stage-u koji će se nalaziti u šumi u blizini kampa za posetioce. Belgrade Foam Fest Music festival traje 72 sata od 27 - 30. avgusta.

Ben-Klock

JOŠ MALO KARATA PO PROMOTIVNOJ CENI! Jedinstvena ulaznica za sva četiri festivalska dana trenutno se može kupiti po pretprodajnoj ceni od 2500 dinara.Od ponedeljka 24. avgusta cena iste karte iznosiće 3000 dinara. Takođe postoji mogućnost kupovine različitih paketa!

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 je počela, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com