Kolumne, Razno, vesti

Tipovi devojaka sa kojima se susrećete u izlasku.

Svi mi imamo drugarice sa kojima volimo da izlazimo. I obožavamo ih jer sa njima idemo u provod. A možda ste i vi neka od njih?

1. Mama. Ona vam drži tašnu i glavu ako povraćate. Ako se neko izgubi, ona je tu. Ona zna kako da se zabavlja i granicu za alkohol.

2. Ona koja nestaje. Ona je najgora noćna mora gore pomenute Mame. Ustvari, svačija noćna mora. Došli ste sa njom, i dok ste se okrenuli da uzmete piće, ona je već nestala. Možda je otišla sa nekim likom u drugi kraj kluba ili je srela neku poznatu ekipu. Sa njom se nikad ne zna.

3. Ona koja voli da flertuje. Ona je zabavna za izlazak. Voli da izlazi i da đuska, ali će vas napustiti iste sekunde kad bude uočila nekog slatkog dečka. Ona ide uklub i pravi se da vas sluša i smeje se sa vama, a sve vreme snima ima li u okolini neko sa kim bi mogla da flertuje.

4. Svađalica. Ona voli svađu. Posle dva pića ona kreće da pravi frku: ''Jel te ona to sad gurnula?'' Voli sukob i uvek je spremna da odbrani ''vašu čast''.

5. Sugar-mama. Svi je obožavaju. Ili su joj roditelju puni love ili ima jako dobro plaćen posao (za razliku od ostalih). Veče sa njom je prava uživancija. Umesto da pešačite do kluba u štiklama, ona će vas pokupiti taksijem. U klubu će vam plaćati piće i ne brinite. Ako budete bili gladni posle, vodiće vas na picu.

6. Dancing queen. Ona je u klub došla samo zbog jedne stvari: da đuska cele večeri. Mesta koja nemaju dobru muziku za đusku, njoj su potpuno nezanimljiva.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com