Razno

Osetite duh Ibice u Beogradu. Najbolji klub u ovom delu Evrope, Freestyler, biće domaćin svetskog parti koncepta Timeless čiji je producent poznati DJ Tom Novy. Ovaj slavni Nemac koji se dokazao u svetu elektronske muzike hitovima poput Your body, Dancing in the Sun i Touch, nakon dvadeset godina iskustva po najboljim festivalima i klubovima osmislio je brend Timeless. Ovaj koncept već četiri sezone hara Ibicom, a prvi grad van ostrva u kome će se predstaviti je upravo Beograd i to u nedelju 26.6. DJ Tom Novy izrazio je želju da ozbiljnu nedeljnu žurku ovog leta priredi u eminentnom klubu Freestyler.
Freestyler - devojka - 11

Fotografisano na splavu Freestyler

Kreativni tim popularnog prestoničkog splava, koji postoji preko dve decenije, prepoznao je potencijal i prestiž koji Timeless žurke sa sobom donose u glavni grad. Pored rezidenta svetskog renomea beogradske klabere očekuju brojna iznenadjenja i pokloni. Disko, fank, i soul muzika koju će vrteti Novy sasvim sigurno dokazeće Beograđanima zbog čega je jedan od najbolji DJ-ejeva, te zbog čega je i te kako tražen na Ibici gde već dvadeset godina pušta najbolju muziku. Ovo je prvi put da u istoriji beogradskog klabinga jedno tako veliko ime bude stalni DJ i domaćin najboljeg kluba u Beogradu. Vidimo se ove nedelje na splavu Freestyler!
Freestyler - masa - 10

Fotografisano na splavu Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Freestyler - devojka - 10

Fotografisano na splavu Freestyler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com