Kolumne, vesti

Top 5 najseksi žena fudbalera.

Jedno od najpopularnijih zanimanja u 21. veku je, verovali ili ne, biti žena fudbalera! Ne samo što je popularno, već i je i vrlo isplativo! Vaš posao je da budete lepe, elegantne i verne, a onda ćete uživati u svemu onome što sledi uz to: slavi, novcu, provodima, medijskoj pažnji… Pogledajte koje su najseksi žene fudbalera:

1. Kirsten Pazik - suprug Andrei Shevchenko - Kristen je Američka manekenka, koja je još od 2004. u braku sa legendranim Ukrajincem. Upoznali su se 2002. na afterpartiju u Milanu, a venčali su se na privatnoj ceremoniji na golf terenu u Vašingtonu.

kristen1

2. Irina Šajk i njen proslavljeni dragi, Kristijano Ronalno, važe za jedan od najzgodnijih poznatih parova današnjice. Prelepa Ruskinja uživa u životu supermodela, ali i devojke fudbalera!

Irina-Shayk-7

3. Alena Šeredova, draga slavnog Gianluigija Buffona. Nekadašnja prva pratilja u izboru za Miss Češke, i četvrtoplasirana na izboru za Miss sveta 1998.  Njenom šarmu se zaista ne odoleva!

Alena-Seredova-en-bikini

4. Ilary Blasi - ukrala srce Francesca Tottija, „Princa Rima“ koji je dugi niz godina bio miljenik lepšeg pola. Ilari je prava medijska ličnost, u najširem smislu te reči: Model, televizijska voditeljka, glumica… Još od malih nogu glumi u reklamama, i izuzetno je popularna u Italiji. U braku su od 2005.

ilari

5. Viktorija Bekam, žena čuvenog Dejvida Bekama. Dejvid i Viktorija su zajedno od 1997. godine, a venčali su se godinu dana kasnije. Ona je pevačica, članica kultne pop grupe Spice Girls, on popularan sportista, zgodan, šarmantan...

victoria-beckham-by-inez-van-lamsweerde-vinoodh-matadin-for-vogue-paris-december-2013january-2014-3

 

 

beogradnocu.com