Kolumne, vesti

Top 5 stvari koje morate uraditi tokom leta.

5. Uradite nešto lepo za sebe - Na primer, šoping - prva i osnovna stvar koju morate uraditi da biste bili pripremljeni u potpunosti za ovo leto. Obnovite svoj garderober. Upotpunite ga trendi stvarima kao što su top majičice, garderoba sa printom, oversized majice i slično. Vaćno je da se osećate lepo. Provedite čitav dan u spa centru.

4. Priroda zove! Ovog leta obavezno odite na planinarenje, vožnju biciklom, pecanje, kampovanje ili džogiranje. Izbegavajte teretanu, i pokušajte da provedete što više vremena u prirodi, na čistom vazduhu. Pozovite prijatelje i odite na spontano putovanje!

3. Roštiljanje - idealna aktivnost koju možete obaviti sa prijateljima ili porodicom. Savršena prilika za zabavu, društvene igre, upoznavanje novih ljudi, i naravno uživanje u ukusnoj hrani.

2. Provod pod vedrim nebom - Sve ono u čemu inače uživate leti možete raditi na otvorenom. Gledanje filmova pod vedrim nebom je sjajna ideja, a može biti i izuzetno romantično! Takođe, možete posetiti mnoštvo muzičkih i drugih festivala pod zvezdama.

1. Radite apsolutno ništa - dozvolite sebi da se potpuno opustite i prepustite ničemu. Zaboravite brige i probleme, provedite jedan dan bez telefona i interneta, ne planirajte i ne organizujte... Nema sumnje da će vam prijati.

 

beogradnocu.com