Beograd, Restoran, vesti

Topčiderska Noć je restoran sa veoma dugom tradicijom, ali u potpuno novom sjaju i  ambijentu. Smešten u najlepšem delu Topčiderskog parka u srcu ekskluzivnih naselja Dedinja, Senjaka, Košutnjaka, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 81B. Radno vreme ovog restorana, kapaciteta 220 ljudi, je od 8 do ponoći, odnosno do 2 sata vikendom.

Topčiderska Noć nije samo restoran već jedan multifunkcionalni kompleks. Pored sedećih mesta unutar restorana, tu je i 300 mesta u bašti koja se nalazi u sklopu. Takođe postoji i letnja pozornica, bina za koncerte, kao i noćni klub u samom kompleksu. Domaćinska atmosfera, oduševiće i one najprobirljivije goste, a svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.

TN 2

 Fotografisano u restoranu Topčiderska Noć

Topčiderska Noć ima širok asortiman nacionalne i internacionalne kuhinje, a specijaliteti oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom. Započnite obrok uz goveđi karpaćo ili tartar biftek. Od glavnih jela preporučujemo Vam kapreze stek, biftek u sosu od crnih tartufa, pileći file sa četiri vrste sira, kao i standarnu ponudu jela sa roštilja. Za one koji više vole riblje specijalitete preporuka su brancin ili orada. Tu su i brojni burgeri, paste i obrok salate, a na kraju obroka zasladite se tiramisuom ili krempitom sa malinama. U ponudi su naša najkvalitetnija bela i crna vina, kao i mnogobrojna žestina.

Ovde je sve podređeno Vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost. Svaki trenutak proveden u restoranu Topčiderska Noć imaće posebno mesto u Vašem životu, zato je naša topla preporuka da ga što pre posetite.

TN 3

Fotografisano u restoranu Topčiderska Noć

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com