Novi Bitefartcafe, vesti

Tortured Soul u Bitef Art Cafe-u.

Poznati njujorški soulful house trio, Tortured Soul, u četvrtak 13. marta stiže u prestonicu. Odnosno u poznati beogradski klub koji neguje živu muziku, popularni Bitef Art Cafe. Start svirke je zakazan za 23.00, međutim karte za koncert neće biti u prodaji, jer će ulaz biti moguć jedino uz pozivnicu, s obzirom da je u pitanju poklon Bitef Art Cafe-a za svoje najvernije goste, koji već sezonama čine da ovo mesto živi uz svoj specifični duh.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Momci iz sastava Tortured Soul svoju muziku opisuju kao nešto što je pobeglo iz DJ miks pulta i ušunjalo se među muzičare koji sada oživljavaju muziku, prvobito namenjenu didžejevima. Bend je sastavljen od tri različite muzičke individue koji u svoj zajednički projekat unose naizgled nespojive muzičke elemente, od kojih stvaraju nešto apsolutno vizionarsko. Kombinuju staro i novo, soul, jazz, funk, pop, house... Stvarali su pod uticajem Prince, Heatwave i Kool & The Gang, unoseći individualne karakteristke sva tri člana benda.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Sada već poznati na svim kontinetima, Tortured Soul učestvuju na najpoznatijim svetskim festivalima i skupljaju pohvale umetnika kao što su Barry Manilow i Lanny Kravitz. U Bitef Art Cafe-u nastupaju drugi put.

Zanimljivo je da se njihova muzika koristi kao soundtrack u buticima širom sveta, kao što su Gap, American Eagle Outfitters i Hollister.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Bitef Art Cafe se više od decenije trudi i uspeva da Beogradu pruži raznolik izbor dobre muzike i nastupe najboljih domaćih i inostranih izvođača. Dodatne informacije možete dobiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovog sjajnog nastupa Tortured Soul, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com