Kabare 13, Najave, vesti

Tradicionalno veče ugostitelja i muzičara u klubu Kabare 13.

Neke stvari su drugačije od drugih! I ovog ponedeljka kao i svakog drugog možete da prisustvujete nečemu sasvim drugačijem. Provedite nezaboravno veče uz širok spektar muzičara koji osvajaju beogradske klubove na jednom mestu. Kabare 13 vam nudi nezaboravan provod svakog ponedeljka uz vase omiljene zvezde sa naše estrade na jednom mestu! Ljubazno osoblje, prijatan ambijent i veliki broj poznatih ličnosti koji posećuju ovo veče jedan su od razloga zasto treba da posetite ponedeljak u ovom klubu!

kabare 3

Fotografisano u Klub Kabare 13

Isto tako klub je priremio veliki broj iznenađenja za sve svoje goste! Kokteli dobrodošlice i promotivne cene pića jedan su od razloga zašto treba da posetite ovaj klub sa tradicijom! I ovog ponedeljka očekuje vas veliki broj domačih javnih ličnosti sa kojima možete da provedte ovo nezaboravno veče!

kabare 1

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da bi ste zagarantovali svoj provod, rezervišite mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život Beograda – beogradnocu.com i našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com