Barovi, Beograd, Najave, Tranzit, vesti

James Brown Tribute Belgrade je nastao u čast jednom od velikana funk, soul, gospel i R&B muzike - velikom šoumenu Jamesu Brownu. Brown poznat i kao Mr Dynamite je zaslužan za unošenje reči funk u muzički jezik. Ostavio je veliki uticaj na brojne generacije muzičara koji su pokrenuli rep i hip-hop kao mejnstrim muzičke pravce. Nastupi su u stilu žurki iz sedamdesetih godina, pa se često pretvaraju u veliki jam session u kome im se pridružuju drugi eminentni muzičari. Priliku da uživate u ovakvoj večeri imate upravo večeras u Tranzit baru od 22h! Vidimo se!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com